Wim Kosse en Co beschikt naast een fokkerij en slachterij over een eigen worstmakerij en grossierderij. Hierdoor kunnen wij verse en eersteklas kwaliteitsproducten garanderen en zijn wij in staat om individuele wensen van onze klanten te realiseren. Met onze eigen grossierderij weten onze klanten letterlijk en figuurlijk wat voor vlees men in de kuip heeft.

Onze worstmakerij en grossierderij

Onze worstsoorten worden al sinds jaren gemaakt in onze eigen worstmakerij, volgens ambachtelijke traditie. Ze onderscheiden zich door hun uitstekende smaak en constante kwaliteit en zijn daardoor een gewaardeerd product bij onze afnemers. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en in nauwe samenwerking met hen ontstaan er steeds weer nieuwe producten. Binnen deze samenwerking versmelten kennis en de diverse disciplines tot een innovatief product.

De vleesgrossierderij levert een groot aantal varkens-, rund-, lams- en kalfsvleesproducten in elke gewenste snit en verpakking. Paardenvlees is eveneens bij ons verkrijgbaar.
Wij leveren ook een aantal vleeswaren die met zorg zijn afgestemd op uw eisen en wensen. In ons assortiment vindt u onder ander diverse ham- en worstsoorten. Hierin verwerken wij de beste kruiden en grondstoffen die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Al deze facetten geven onze producten een onderscheidend karakter, waardoor onze afnemers ze zeer waarderen.

Huisslachtingen

Wim Kosse en Co is ook het aangewezen adres voor al uw andere wensen, zoals huisslachtingen of speciale snitten.

Voor een uitgebreid assortimentsoverzicht verwijzen wij u naar onze pagina “assortiment” op onze website.