Onze keten

De veehouders met wie wij samenwerken, zijn allen vakmensen die de diergezondheid en het dierwelzijn hoog in het vaandel hebben staan. Onze slachtdieren groeien op in rustige stallen, waarbij elk dier beschikt over voldoende bewegingsvrijheid. Doordat wij al jarenlang bezig zijn met het optimaliseren van het eindproduct, voldoet dat aan de hoogste kwaliteitseisen. Naast rendement in de verwerking, zijn zaken als houdbaarheid, smaak en kleur belangrijke eigenschappen die door ons continu worden bewaakt.

Wij werken al
jarenlang met vaste leveranciers. Hierdoor kunnen wij een constant product waarborgen en indien nodig bijsturen naar de wensen van onze klanten.

Slachterij

Zelfs in onze slachterij is dierwelzijn erg belangrijk. Wij besteden de grootste aandacht aan onze dieren door ze met respect te behandelen tijdens het slachtproces.Voldoende rust voor de slacht en een ordelijk verloop van het slachtproces zijn in onze ogen erg belangrijk. Uiteindelijk komt dit de kwaliteit van het vlees ten goede.

Uiteraard werken wij ook in onze slachterij volgens de hoogste kwaliteitseisen welke gelden binnen de voedingsindustrie vee en vlees.